Teknoloji

Acer, Oyuncular için Predator Orion X Masaüstü ve Kavisli Monitörleri Tanıttı

  • Bilim kurgudan ilham alan ve özelleştirilebilir olan yeni Predator Orion X masaüstü oyun bilgisayarı, 13. Nesil Intel® Core™ i9-13900KS işlemciye ve NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 GPU’ya kadar kompakt bir kasada üst düzey oyun performansı sunar.

Acer, üst düzey oyun masaüstü serisinin en yeni üyesi Predator Orion X’i tanıttı. 13. Nesil Intel® Core™ i9-13900KS işlemci ve sıvı soğutmalı NVIDIA® GeForce RTX™ 4090 GPU’yu bir araya getiren bu kompakt oyun bilgisayarı, bu gücü küçük ve taşınabilir bir kasada toplayan özel tasarımıyla öne çıkıyor. Uzay bölmesinden ilham alan tasarımı, CPU, GPU ve sıvı soğutma sistemini barındırmak için birden çok “bölgeye” sahiptir ve bu, bu boyuttaki bir masaüstü bilgisayar için etkileyicidir. Yükseltilebilir oyun PC’si ayrıca kritik dahili bileşenleri korumak için çıkarılabilir bir manyetik ön kapak ve metal yan paneller ve üstte mekanik kol benzeri bir kulaklık soketi ile birlikte gelir.

Acer, Nitro XZ452CU V ve Predator X34 V oyun monitörlerinin yanı sıra kavisli ekran serisine yeni ürünler ekledi. Yaklaşık 45 inçlik görüntüleme alanı ile Nitro X2452CU V’nin AMD FreeSync™ Premium Pro destekli DQHD ekranı ve yüksek 165 Hz yenileme hızı, oyun oynarken veya çoklu görev yaparken kusursuz bir görüntüleme deneyimi sağlar. Predator X34 V’nin OLED UWQHD paneli, DCI-P3 yüzde 99 renk gamı ​​ve VESA DisplayHDR™ True Black 400, oyuncuların muhteşem bir görsel deneyim yaşamasını ve tüm görkemiyle oyun oynamasını sağlıyor.

Predator Orion X: Bu Dünyanın Dışında Özellikler ve Kullanıcıya Özel Tasarım

24 çekirdek, 32 iş parçacığı, 150 W TDP ve en yeni hibrit mimariye sahip 13. Nesil Intel i9-13900KS işlemci[1] Predator Orion X ile donatılmış olup, üstün işlemci performansı için 6 Ghz’lik rekor bir hıza ulaşabilir. Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden yararlanan bu küçük oyun bilgisayarı, oyuncular ve içerik oluşturucular için en üst düzey deneyimi sunmak üzere 24 GB G6X bellekle gelen sıvı soğutmalı bir NVIDIA GeForce RTX 4090 GPU bloğuna sahiptir. Bu boyuttaki bir GeForce RTX 4090 GPU’yu sığdırmak için standart soğutma fanlarına özel olarak tasarlanmış, sıvı soğutmalı bir soğutma modülü ekler ve en güçlü oyun bileşenlerinden bazılarını kompakt bir kasada toplamayı başarır.

Predator Orion X’in uzay kapsülünden ilham alan kasası, yalnızca 9 kg taşıma kapasitesi ve üç özel “bölge” ile daha fazla kişiselleştirme özgürlüğü ve genel performans sağlar. Bölge 1, işlemciye, güç kaynağına ve SSD’ye daha sorunsuz erişim sağlarken Bölge 2, grafik kartını ve iki adet 2,5 inç SATA HDD yuvasını uygun şekilde bir arada tutar. Bölge 1’in yakınında stratejik bir konuma sahip olan Bölge 3, 240 mm sıvı CPU soğutucusuna sahiptir.[1] ve yüksek performanslı dahili bileşenleri uzak tutmaya yardımcı olur. Benzersiz tasarım özelliklerini tamamlayan kritik alanlar, kolay yükselme için küçük bir mandal yardımıyla çıkarılabilen metal yan panellerle korunuyor ve üst kısımda kulaklık takviyesi işlevi gören robot benzeri dönebilen bir kol bulunuyor.

Depolama açısından Predator Orion X, 32 GB’a kadar DDR5-5600’dür[1] RAM, iki M.2 SSD yuvası (her biri 1 TB’a kadar) ve ek kapasite için aydınlatmalı, çalışır durumda değiştirilebilir bir NVMe M.2 SSD sürücü yuvası ile birlikte gelir. Oyuncuların ve içerik oluşturucuların tüm ihtiyaçlarını karşılayarak depolama sorununu ortadan kaldırır. Kullanıcı tarafından özelleştirilebilir Kendin Yap donanımı, Intel® Killer E3100G ve Intel® Killer Wi-Fi 6E AX211 ile hızlı ve sorunsuz iletişim sağlar. İki adet USB 3.2 Gen 1 (bir adet Type-C, bir adet Type-A) bağlantı noktası, önde bir mikrofon ve birleşik jak, arkada iki adet USB 3.2 Gen 2 Type C, üç adet USB 3.2 Gen 2 Type A[1]İki adet USB 2.0 ve bir adet RJ45 kontak noktasına sahip olan cihaz, birçok kontak noktası ile kullanıcılara zengin bağlantı seçenekleri sunuyor.

Predator Orion X, oyuncuların hız aşırtma ve RGB aydınlatma tercihlerini özelleştirmelerine ve sistemin gerçek potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için kişiselleştirilmiş, sezgisel bir arabirim kullanarak sistemi izlemelerine olanak tanıyan PredatorSense 4.0 uygulamasıyla birlikte gelir.

Nitro XZ452CU V Monitör: Ultra Geniş ve Ultra Akıcı Görüntüleme

Devasa 44,5 inç ekranı ve 1500R kavisi ile hem amatör hem de profesyonel oyuncular, Nitro XZ452CU V oyun monitörü ile eşsiz bir izleme deneyimi yaşayacak. 165 Hz’lik yüksek yenileme hızıyla Nitro XZ452CU V, kullanıcıların aynı anda daha fazlasını yapmasına olanak tanır. Cihaz, ekran yırtılmasını ortadan kaldırmak ve giriş gecikmesini azaltmak için AMD FreeSync™ Premium Pro ile birlikte gelir ve minimum kesinti ile oyun oynamayı bir sonraki seviyeye taşır.

Renkler ve manzara ayrıntıları, yüzde 90 DCI-P3 ve VESA DisplayHDR™ 400 takviyesi ile kullanıcıların genişletilmiş oyun dünyalarında güzel bir şekilde işleniyor. BlueLightShield Pro, Flickerless, Low-dimming ve ComfyView teknolojileriyle donatılan ve Eyesafe 2.0 sertifikasına sahip olan monitör, Acer’ın Ergostand özelliği sayesinde kullanıcıların konumlandırmayı diledikleri gibi ayarlamasına olanak tanıyor ve oyuncular en sevdikleri oyunları rahatça oynayarak saatler geçirebiliyor. Cihaz aynı zamanda tek bir kablo üzerinden eşzamanlı görüntüleme, veri aktarımı ve cihaz şarjı için üçü bir arada orta USB Type-C bağlantı noktasıdır.[1] ile geliyor. RJ45, güvenli, kablolu bir bağlantı sağlarken USB-B, sorunsuz geçiş için yerleşik bir KVM anahtarı işlevi görür.

Predator X34 V Monitör: Güçlü ve Geleceğe Hazır

Profesyonel oyuncuların günlük ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilen sağlam ve geleceğe hazır bir monitör olan Predator X34 V, optimum renkleri ve manzaraları sergilemek için OLED UWQHD (3440×1440) çözünürlük, VESA DisplayHDR™ TrueBlack 400 ve DCI-P3 yüzde 99 renk gamı ​​sunar oyunların. . 1800R kavise ve 21:9 en boy oranına sahip bu monitör, geniş görüş açısıyla oyun tutkunlarını büyülüyor.

175 Hz yenileme hızı ve 0,1 ms reaksiyon süresi (G’den G’ye) ile 34 inçlik oyuncu monitörü, oyunlara hayat katıyor ve çok az gölgelenme ile akıcı ve kesintisiz bir oyun deneyimi sunuyor. AMD FreeSync Premium™ ve VRR (Değişken Yenileme Hızı) ile eşleştirildiğinde, oyuncular yüksek hızlı manzaralarda oyun oynarken bile yüksek, yırtılmasız bir deneyim yaşarlar. Ayrıca BlueLightShield Pro, Flickerless, Low-dimming, ComfyView ve Eyesafe 2.0 sertifikası da dahil olmak üzere uzun oyun seanslarında gözleri güvende tutmaya ve kullanıcıları rahat tutmaya yardımcı olan bir dizi teknoloji içerir.

 

Fiyatlandırma ve Müsaitlik

Predator Orion X (POX-650), Eylül ayından itibaren EMEA bölgesinde 2.499 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Nitro X2452CU, EMEA bölgesinde 2023’ün 4. çeyreğinde 1.099 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Predator X34 V, EMEA bölgesinde 2023’ün 4. çeyreğinde 1.299 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlardaki mevcudiyet, eser özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen acer’daki en yakın Acer ofisi ile iletişime geçin.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

hayrathaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu