Haber

Antalyaspor, iki kez ertelenen Beşiktaş’a karşı 18 eksikle oynayacak.

Spor Toto Muhteşem Lig gruplarından Fraport TAV Antalyaspor, daha önce 2 kez ertelenen Beşiktaş maçına 18 kayıpla gidecek. Kırmızı beyazlılar ile rakibi Beşiktaş, toplamda 63. randevuya çıkacak.

13 Kasım Pazartesi günü oynanması planlanan Beşiktaş – Antalyaspor maçı, aynı gün İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısı nedeniyle 14 Şubat Salı gününe ertelendi. 6 Şubat sabahı Türkiye’nin 11 ili kapsayan deprem felaketine uyanması nedeniyle yeniden ertelenen karşılaşmanın yeni tarihi 26 Şubat Pazar günüydü. Devre arasında yapılan transferler her iki takım için de devam ederse, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Müsabaka Talimatı gereği müsabakalarda forma giyemeyecek. Bu nedenle Antalyaspor cephesinde 8 oyuncu Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

18 FUTBOLCU BEŞİKTAŞ KARŞISINDA YOK Antalyaspor’un bu zorlu karşılaşmasında Erdal Rakip, Helton Leite, Balint Szabo, Doğukan Sinik, Emrecan Uzunhan, Bertuğ Yıldırım, Mark Mampassi ve Yannick Nkurunziza gibi isimler forma giyemeyecek. Yeni transfer nedeniyle kulüplerinden ayrılan oyuncular erteleme çalışmasına katılamayacak. Akdeniz grubunda ertelenen maçta Hakan Özmert, Erkan Eyibil, Soner Aydoğdu ve Gökdeniz Bayrakdar forma şansı bulurken, kulüplerinden ayrıldıkları için sahada olmayacaklar. Internacional’e transfer olan Luiz Adriano takımda olmayacak. Akdeniz grubunda sakatlıkları nedeniyle Fedor Kudriashov, Shoya Nakajima ve Ufuk Akyol forma giyemeyecek. Antalyaspor’da Sam Larsson cezalı olduğu için maçta forma şansı bulamayacak. İlk maç öncesi sakatlıkları bulunan Houssam Ghacha, Alassane Ndao, Fredy ve Sinan Gümüş şans verilirse mücadelede forma giyebilecekler. Fraport TAV Antalyaspor, zorlu maçın hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde teknik direktör Nuri Şahin nezaretinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Kırmızı beyazlılar, antrenmanın ardından saat 17.00’de tarifeli uçakla eforun oynanacağı İstanbul’a hareket edecek. Kırmızı-beyazlı grup bu maçlarda sadece 8 galibiyet alırken, 13 beraberlik ve 41 mağlubiyet aldı. Akdeniz grubu Antalyaspor, rakibine karşı çıktığı 31 deplasman maçında 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 22 mağlubiyet elde etti. İki grubun ortasında oynanan son çaba 0-0 golsüz berabere bitti. Pazar günü saat 19.00’da Beşiktaş Vodafone Park İnönü Stadı’nda oynanacak mücadelede Abdülkadir Bitigen düdük çalarken, yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Anıl Usta yapacak. Kırmızı Beyazlı takımın rakibi karşısında şu 11’li kadroyla sahaya çıkması bekleniyor: “Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Veysel, Ömer Toprak, Güray Vural, Fernando Martins, Fredy, Ndao, Admir Mehmedi, Ghacha ve Sinan. “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu