Haber

Antrenörün Penaltı Oynamamasına Tepkisi: Kendi Modeli İle Destek Verdi

Burdur Basketbol Antrenörü Mevlüt Gezer, maçta oynamama cezası aldığında oyuncularına moral vermek için kendi maketini saha kenarına koydu. Modelin sahada durmasına izin verilmeyince bu sefer tribünden destek verdi. Teknik direktörün bu hareketi taraftarların dikkatini çekti ve görenleri güldürdü.

Burdur’da basketbol antrenörlüğü yapan Mevlüt Gezer, geçen yıl MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü ile Bahçeşehir Gençlik ve Spor Kulübü arasında oynanan karşılaşmanın ardından kupa töreni sırasında rakip takım antrenörünün kendisine küfür ettiği gerekçesiyle dava açtı. Dava sonucunda her iki teknik adama da 1’er yıl men cezası verildi. Cezası nedeniyle maçlara katılamayan teknik direktör Mevlüt Gezer’in, bu yıl iki takım arasında oynanan maçta oyuncularına moral vermek için bulduğu yol herkesi şaşırttı.

MAKÜ GSK – Bahçeşehir GSK U-16 karşılaşmasının açılış maçında Mevlüt Gezer, maçlarda giydiği formayı cansız bir modele giydirerek, sporcularının moralini yükseltmek için yüzüne fotoğraflı modeli sahaya yerleştirdi. Yetkililer modelin alanda durmasına izin vermeyince hayranlar modelin sahipliğini alarak yanlarına aldı. Maç boyunca tribünlerde taraftarların ortasında duran model ilgi odağı haline gelerek görenlerin yüzünü güldürdü.

Teknik Direktör Mevlüt Gezer, aldığı ceza nedeniyle takımına nasıl takviye yapabileceğini düşünürken aklına bu fikrin geldiğini belirterek, “Oyuncularımı motive etmek için böyle bir şey yapmaya karar verdik. Çünkü onlar olmayacak.” Beni sahada görebilmeleri benim için en azından bana benzeyen bu modeli görmeleri daha anlamlıydı.” Geçen sene oynadığımız final maçından sonra rakip takımın hocası bana küfretti. Tanıklarımla birlikte mahkemeye verdim. Karar olumsuzdu. İkimiz de bir yıl maçlarda oynayamama cezasına çarptırıldık. Böylece çocuklara nasıl destek olabilirim diye düşünürken erkek giyim sektöründe çalışmaya başladım. “İşyerimde yoğun olduğum için canlı modele bakarken böyle bir şey yapabileceğimi düşündüm. Gerekli kişilere sorduğumuzda yapabileceğimizi söylediler. O yüzden bugün böyle bir şey yaptık. Umarım çocuklarım bugün başarılı olur” dedi. -BURDUR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu