Ekonomi

Devlet Bahçeli’den ‘AHBAP’ ve ‘BaBaLa’ tepkisi

MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“- Enkazın üzerinde tepinen, feryadımızdan siyasi çıkar elde etmek için mücadele eden utanmazlara her dönemde şahit olduk.

– Halkımız imdat çağırırken, hayatta kalanlar çaresizce hayatta kalma mücadelesi verirken, kazanç ve kazancın hesabını tutan vicdan ve insanlık zavallılarını esefle ve öfkeyle izledik.

“İhtiyacımız olan notları alıyoruz”

– Her şeyi yaşadık, görmemiz gereken her şeye tanık olduk. İyiliğe karşı sessiz kalan, kötülüğü dişimize üfleyen çapulcuları hoşgörümüzün sınırlarını zorlayarak takip ediyor, gerekli notları alıyoruz.

“Şehirlerimiz harap oldu”

-Türkiye’miz büyük bir felaketin pençesinde. Harika bir dönemden geçtiğimize şüphe yok.

– Bilim adamları bu ikiz depremlerin 500 atom bombasının gücüne eşdeğer olduğunu iddia ettiler. Acılarımıza her gün bir yenisi ekleniyor. Şehirlerimiz harap durumda. Bu tür depremlerin diğer fay sınırlarını harekete geçirip geçirmeyeceği mutlaka değerlendirilmelidir.

– Depremle sarsılan 10 ilimizde yaşam mücadelesi veren 13,5 milyon vatandaşımızın önemli mağduriyetler yaşadığı ortadadır. Seferberlik ruhuyla harekete geçtik ve milletvekillerimizden oluşan bir heyeti deprem bölgesine gönderdik.

AHBAB ve BaBaLa yanıtı

– Akrabalık bağları ile yardım toplamak devletin güvenilirliğini gölgelemektir.

– Arkadaşlar, babacığım… Bu dolandırıcılar artık televizyonda olmamalı! Sırtımızı düzeltelim, sonra sırtımıza yapışan kenelerle hesaplaşalım.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu