Haber

Fenerbahçe eski futbolcusu Eljif Elmas, Arda Güler’in stilini dünyaca ünlü bir futbolcuya benzetti.

İtalya Serie A’nın lideri Napoli, Dünya Kupası arasında Antalya’ya geldi. İtalyan grubun Kuzey Makedonyalı futbolcusu Eljif Elmas burada açıklamalarda bulunurken, eski takımı Fenerbahçe ve Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

“MESUT ÖZİL’İN TARZINI BEĞENDİM”

Arda Güler’i Mesut Özil’e benzettiğini belirten Elmas, “Ben zaten Arda’yı izliyorum. Fenerbahçe’den arkadaşlarım var, hocalarımla konuşuyorum Arda harika bir karakter diyorlar. Tarzını Mesut Özil’e benzetiyorum. Biraz daha faydalı olur. O zaman umarım Real Madrid, Barcelona gibi kulüplerde onu görürüz. Napoli’de birlikte oynamak isterim, neden olmasın.” söz konusu.

Eljif Elmas’ın açıklamalarının devamı şöyle:

“BU SEZON İYİ GİDİYORUZ”

“4 yıldır bu kulüpteyim. Kupa sevinci yaşadım. Benim için çok önemliydi. Bu sezon iyi gidiyoruz. Ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Ardından Taraftarımıza şampiyonluğu sunabileceğimizi düşünüyorum.Ayrıca milli takımda çok golüm var.Avrupa Şampiyonası’nda oynadım.Ülkemle Dünya Kupası’nda da oynarım inşallah.Kişisel hedeflerimi daha sonra konuşuruz.

“İnşallah FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK”

Beni sevdiğiniz ve takip ettiğiniz için teşekkürler. Onları da seviyorum. Her şeyden önce takıma ve oyunculara destek vermeleri gerekiyor. Öğretmenlerine güvensinler. İnşallah bu sezon Fenerbahçe şampiyon olur. Hem Fenerbahçe’nin hem de Napoli’nin şampiyonluğu dayanılmaz olur.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu