Ekonomi

Hain Celestial Kuzey Amerika için yeni Başkanını seçti

HOBOKEN, N.J. – Sağlık ve zindelik ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir şirket olan The Hain Celestial Group, Inc. (NASDAQ:HAIN), Chad Marquardt’ın Kuzey Amerika operasyonlarının Başkanı olarak atandığını duyurdu. Ambalajlı tüketici ürünleri sektöründe kayda değer bir geçmişe sahip olan Marquardt, yeni görevini 25 Mart 2024 Pazar günü üstlenecek.

Marquardt’ın kariyeri, Amerika Kıtası Baş Müşteri Sorumlusu olarak görev yaptığı Glanbia Performance Nutrition ve perakende satışları ve küresel entegrasyonu denetleyen yönetici rollerinde görev yaptığı Reckitt Benckiser gibi birçok yüksek profilli şirketi kapsıyor. Şirket, Hain Reimagined adlı stratejik dönüşüm girişimini sürdürürken Davidson’ın deneyiminin Hain için değerli olması bekleniyor.

Hain Başkanı ve CEO’su Wendy Davidson, Marquardt’ın stratejik uzmanlığını ve liderlik özelliklerini överek, şirketin uzun vadeli ve kârlı bir büyüme elde etmek için sürdürdüğü çabalara katkıda bulunacağına inandığını belirtti. Marquardt’ın kendisi de Hain’e şirketin dönüşüm geçirdiği bir dönemde katılmaktan duyduğu heyecanı dile getirerek amaç odaklı markalardan oluşan portföyünü ve “sizin için daha iyi” sektörüne odaklanmasını önemli rekabet avantajları olarak değerlendirdi.

Merkezi Hoboken, New Jersey’de bulunan Hain Celestial Group, otuz yılı aşkın bir süredir sunduğu ürünlerle daha sağlıklı bir yaşamı teşvik ediyor. Portföyünde atıştırmalıklar, bebek ve çocuk gıdaları, içecekler, yemek hazırlama ve kişisel bakım gibi kategorilerde 75’ten fazla ülkede faaliyet gösteren çeşitli markalar bulunmaktadır.

Bu atama, Hain’in liderlik ekibini güçlendirmeye ve sağlık bilincine sahip tüketici segmentindeki pazar konumunu geliştirmeye yönelik daha geniş stratejisinin bir parçasıdır. Bu makaledeki bilgiler The Hain Celestial Group’un basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu