Yaşam

İbrahim Tatlıses şaşırtan servet haberini yalanladı: İnanmayın!

Yorumları ve müziğiyle Türk müziğine damgasını vuran İbrahim Tatlıses, zenginlik haberleriyle de gündem yarattı. Servetinin kendi beyan ettiği raporlar İmparator tarafından reddedildi.

AÇIKLADIĞINI SÖYLEDİ

Medyada ‘Zenginliği dudak uçuklatan ünlüler’ başlıklı bir liste yayınlanırken, listenin başında İbrahim Tatlıses’in adının olduğu iddia edildi. Tatlıses’in listeyi yalanladığı ve kendi servetini açıkladığı iddia edildi.

SAHİP OLDUĞU İDDİA EDİLEN VARLIKLAR

TGRT’ye göre İbrahim Tatlıses’in Seyrantepe’de 1.5 dönüm arsa üzerinde kebapçı, TV binası, Tatlıses Kümelenme binası, By Tatlıses giyim atölyesi ve mağazası, Demirciköy Alarko Sitesi’nde villası, Seyrantepe OYAK Sitesi’nde üç dairesi bulunuyor. , Şanlıurfa’da bir apartman dairesi, Şanlıurfa’da 3 dönüm arsa, İzmir Narlıdere Folkart Evleri’nde bir apartman dairesi, Hadımköy Günışığı Konakları’nda bir villa, 1 tekne, 2 sürat teknesi, 2 Mercedes araba, 3 Jeep, 1 limuzin, 20 şirket aracı, Tatlıses Paradise Bodrum Bitez’de 48 daire ve bir villadan oluşan daireler, Bodrum Bitez’de 6,5 dönüm arazi üzerinde denize sıfır 26 odalı Golo Beach Otel, Bodrum Bitez’de 6,5 dönüm arazi üzerinde 314, Kuşadası’nda 8 dönüm arazi üzerinde 314 6 katlı 157 odalı apartman daireleri olduğu iddia edildi. Tatlıses Otel, İstanbul’da 5 yatak kapasiteli, D-Smart’ta Uydu ve TV kanalı ve ulusal çapta birçok şehirde yayın yapan Tempo TV’ye sahiptir.

“TÜ TÜ MAŞALLAH”

Varlıklarıyla ilgili çıkan haberlerin ardından açıklama yapması beklenen Tatlıses, sonunda sessizliğini bozdu. Tatlıses, sosyal medya hesabından “Allah’ım! Nazar değmez, inşallah kurban olurum Allah’ım! Bunların hepsi bizim! Söylesem de inanma” sözleriyle iddiaları yalanladı. medya hesabı.

akyazi-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu