Haber

İzmir Aliağa’da ‘Dersimiz Futbol’ için imza günü

İZMİR (İGFA) – Aliağa Gençlik Merkezi’nde saat 18.00’de başlayacak aktiflik futbola gönül vermiş tüm sporseverlere açık olacak. Aliağa Belediyesi Futbol Okulları Sorumlusu Alper Peker’in kitapları imzalamasıyla birlikte yapıtın birinci dağıtımı da yapılacak.

‘Dersimiz Futbol’ isimli kitapta, futbolun dünyada ve Türkiye’de gelişimi, Aliağa’da futbolun tarihi, Aliağa’daki spor kulüpleri, futbol spor okulları, futbol oyun kuralları, antrenman ve beslenme rehberi, sağlık gibi konular yanında Aliağa’da ömrünü yitirmiş antrenör ve atletlere ait bilgiler yer alıyor.

Aliağa’da spor tarihi ve kültürüyle ilgili yayınlanan ilk yayın olma özelliğine sahip kitapta; Aliağa Futbol tarihine ilişkin görseller ile Aliağa’nın Cumhuriyet periyodundaki spor faaliyetlerini gözler önüne seren bilgiler yer alıyor.

Okurlar, yapıtı 28 Kasım 2022 Pazartesi gününden itibaren Aliağa Belediyesi merkez hizmet binası taban katında bulunan Basın, Yayın ve Halkla İlgiler Müdürlüğü’nden de fiyatsız olarak temin edebilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu