Haber

KEPDER’den Erasmus bilgileri

BALIKESİR (İGFA) – Kısa adı KEPDER olan Kültür Eğitim ve Proje Derneği Başkanı Dilek Kırayoğlu, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

International Connections and Professional Society tarafından düzenlenen Erasmus Plus ve ESC etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Kırayoğlu, bireysel ve grup gönüllülük proje ve olanaklarını, Avrupa’da yaşama ve çalışma deneyimlerini anlattı.

Erasmus+ gençlik değişim programlarından bahseden Dilek Kırayoğlu, bu faaliyetin; Program ülkelerinden 18-30 yaş arası gençlere ve gençlerden oluşan gruplara akranlarıyla bir araya gelme ve birbirlerinin kültürlerini öğrenme fırsatı verdiğini söyledi. Kırayoğlu, “Etkinlik, gençlik çalışmaları ve organizasyonlarında aktif kişilerin yetiştirilmesi, ortaklık ve ağların oluşmasını sağlayacak faaliyetlerin yürütülmesine de destek oluyor” dedi.

KEPDER Lideri Wish Kırayoğlu’nun sunumunun ardından KEPDER Eğitmeni Yaren Yıldırım da Salto eğitimleri, eğitimler, proje kapsamında katılımcıların deneyimlerinden yola çıkarak kendi gelişimleri ve bu projelerin süreçleri hakkında bilgi verdi.

Sunum ve brifinglerin ardından seminer soru-cevap bölümüyle devam etti. Etkinliğin sonunda Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Zeynep Arıöz ve Uluslararası İlişkiler ve Meslek Topluluğu Danışmanı Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Ayça Özekin konuşmacılara plaket takdim etti.

hendekajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu