Yaşam

Nefes Kesen Macera Serisi Tüm Hızıyla Devam Ediyor: John Wick 4 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Evlendiği için emekliye ayrılan bir suikastçının eşinin ölmesi ve eşinin kendisine bıraktığı köpeğin öldürülmesiyle yeraltına dünyasına geri dönen bir adamın öyküsü… Doğru bildiniz John Wick’ten bahsediyoruz. Birinci üç sinemasını herkesin soluksuz izlediği serinin dördüncü sineması yolda! Buyurun ayrıntılara ?

Kaynak: https://nerdist.com/article/john-wick…

Köpeğinin öldürülmesinin akabinde yeraltı dünyasına karışan eski bir suikastçının maceralarının anlatıldığı John Wick efsanesi devam ediyor!

İlk üç sinemada de John Wick karakterine hayat veren Keanu Reeves, serinin dördüncü sinemasından de kamera karşısında olacak.

John Wick 4’ün Mayıs 2021’de vizyona girmesi planlanıyordu.

Ancak COVID-19 salgını ve Reeves’in The Matrix: Resurrections ile olan program çakışmaları nedeniyle prömiyer tarihi 27 Mayıs 2022’ye ertelendi. Lakin bu tarih de çeşitli nedenlerden ötürü ertelendi. Şu anda sinemanın 24 Mart 2023’te gelmesi bekleniyor.

Peki filmde ne izleyeceğiz?

John Wick (Keanu Reeves), serinin yakında çıkacak olan dördüncü bölümünde şimdiye kadarki en ölümcül düşmanlarıyla yüzleşiyor. Wick, New York’tan Paris’e, Osaka’dan Berlin’e kadar yeraltı dünyasının en güçlü oyuncularını ararken Yüksek Şura’ya karşı çabasını global boyuta taşıyor.

John Wick: Chapter 4’ün ilk fragmanı, Chad Stahelski, Tim Miller ve Andrew Stanton’ın yer aldığı Collider’ın Direktörler Paneli sırasında yayınlandı.

Gelin fragmanı izleyelim ?

Kamera gerisinden bahsetmek gerekirse, Chad Stahelski dördüncü sefer direktör koltuğunda olacak.

Senaryoyu ise Shay Hatten ve Michael Finch yazacak.

Yönetmen Stahelski, Ian McShane’in dördüncü John Wick filmi için geri döneceğini de doğruladı.

Yönetmen yaptığı açıklamada, ‘Ian McShane’i John Wick: Chapter 4’e tekrar davet etmekten daha memnun olamazdım. O yalnızca kusursuz bir oyuncu değil, birebir vakitte John Wick’in dünyasını tanımlamaya yardımcı olan vazgeçilmez bir işbirlikçi.’ demişti.

Filmde yeni yüzler de göreceğiz doğal.

Donnie Yen, John Wick’in eski bir arkadaşını oynayacak. Bize öyle geliyor ki Yen başka bir suikastçı olabilir. Bill Skarsgård da kadroya Baba Yaga’nın düşmanı The Marquis olarak katılıyor. Skarsgård’ın The Harbinger’ı oynayacak Clancy Brown ile birçok sahnesi olacak.

60 yaşındaki Japon aktör Hiroyuki Sanada da takıma katılan isimlerden.

Ayrıca takımda Japon-İngiliz plak sanatkarı Rina Sawayama da yer alıyor. Wynonna Earp’teki rolüyle tanınan Shamier Anderson da nefes kesen sinemada uzunluk gösterecek.

Bu sinema için biz çok heyecanlıyız, pekala ya siz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu