Haber

Son dakika! Bahçeli: Zehir saçanları görüyoruz hepsine meydan okuyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin kümelenme toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bazı kişilerin partisine karalama kampanyası yürüttüğünü belirten Bahçeli, “Hepsine meydan okuyorum, zamanı gelince burunlarından fitil çıkaracağız” dedi.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle;

“Hem merhameti biliriz, hem yiğitliği biliriz, hem de kötü niyetlerin hesabını sormayı kesinlikle biliriz. Onlar takıldı, biz tökezledik, düşmedik. Arkadan ittiler, tökezledik ama eğilmedik.” .Hakkımızı sonuna kadar savunacağız.

“MHP’YE ZİNCİR VURMAK HİÇBİR KUZEYLİ’NİN FIRSAT DEĞİLDİR”

Türk gençliği bizim yanımızda, Türkiye bizim yeryüzü cennetimiz ve sonuna kadar bizimleler. Milliyetçi Hareket Partisi’ni zincirlemek, bağlamak hiç bir alçağın, ahlaksızın görevi ve haddi değildir.

“BURUNDAN FİTİL ÇIKARICAĞIZ”

Herkes bilmeli ki, sürekli körüklenen karalama kampanyalarının müteahhitlerinin zamanı geldiğinde burunlarından fitilleri çekeceğiz.

“UYGUN ZAMANI BEKLİYORUZ”

Hepsine meydan okuyorum. Zehirleyenleri görüyoruz. Sabrın verdiği güçle fitne çıkaran siyasetçileri, sözde gazetecileri, sosyal medya farelerini, korkakça yurt dışına kaçan şerefsizleri, FETÖ’cü hainleri, dış bağlantılı ajanları, köksüzleri rezil etmek için doğru zamanı bekliyoruz. , ve kimliği olmayanlar. Açık hesap 14 Mayıs 2023’te sandıkta görünecek.

“TREYLERİNİZİ ÇILDIRACAĞIZ”

Kiralık ekspertiz firmaları Amasya’ya baktınız mı? Alayını çıldırtacağız. 14 Mayıs 2023’e kadar konuşsunlar, ondan sonra sıra Türk milletine gelecek.”

haber-tut.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu