Yaşam

Sözcü TV Frekans Bilgisi Nedir? Sözcü TV’de kimler var?

Sözcü TV uzun süredir test yayınları yapıyor. Sözcü TV 1 Mart 2023’te yayına başladı. Sözcü TV’nin frekans bilgileri ve kadrosu araştırılmaya başlandı. Genel Yayın Yönetmenliğini Yılmaz Özdil’in yaptığı Sözcü TV’de birçok ünlü isim de yer alıyor. Peki Sözcü TV frekans bilgisi nedir, nasıl izlenir? Sözcü TV kadrosunda kimler var?

Detaylar burada…

Uzun süredir deneme yayını yapan Sözcü TV, 1 Mart 2023 tarihi itibari ile yayın hayatına başlamıştır.

Sözcü TV, Sözcü Gazetesi’nin bağlı olduğu Estetik Yayın A.Ş.’nin kanalı olarak yayın hayatına başladı. Sözcü TV ilk olarak 2019 yılında web üzerinden, 2021 yılında ise YouTube üzerinden yayın hayatına başlamıştır.

Sözcü TV, 2020 yılında Sivas’ın yerel kanalının lisans ve frekans haklarını satın aldıktan sonra logo onayı beklemeye başladı. Sözcü TV, 2021 yılında onay aldı ve ardından test yayınına başladı.

Sözcü TV Frekans Bilgisi Nedir?

Sözcü TV’yi televizyonunuzda izleyebilmeniz için anteninizin Türksat 4A uydusuna ayrılmış olması gerekmektedir. Türksat 4A üzerinden yayını izlemek için aşağıdaki frekans ayarlarını kullanabilirsiniz:

  • Türksat 4A Frekans:11837

  • 30.000V

  • Batı

  • ara:2/3

Sözcü TV’yi aşağıdaki kanallardan da izleyebilirsiniz:

  • Digitürk: 60

  • D-akıllı: 93

  • Turkcell TV Plus: 69

  • Televizyon: 69

  • Türksat Kablo TV: 76

Sözcü TV’de kimler var?

Gazeteci Yılmaz Özdil, Sözcü TV’nin Genel Yayın Yönetmenidir. Bursak Ersemiz haber müdürü olarak görev alır. Korcan Kararname, Sözcü TV’nin ana haber programının sunucusudur. Ümit Zileli aynı zamanda Sözcü TV hafta sonu haberlerini sunan isimdir.

Ayrıca Sözcü TV ekranlarında Tuğba Emlek, İskender Baydar, Yaşar Özer, Egehan, Lale Ozan Arslan, Deniz Demirhan, Merve Ekinci, Ali Ekber Yıldırım, Hasret Ermiş Beyhan, Umut Yertutan, Mustafa Sağlamer, Burcu Uğur, Gökhan Kayış, Çağla Atlı ve Murat Muratoğlu isimleri yer almaktadır.

Sözcü TV Canlı Yayın İzleme Ekranı

Sözcü TV aynı zamanda YouTube üzerinden de yayınlarına devam etmektedir. Ana haber bültenlerini ve diğer programları Sözcü TV YouTube kanalından takip edebilirsiniz.

Sözcü TV YouTube Canlı Yayını

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu