İçerik

TikTok yeni metin tabanlı özelliğini duyurdu!

TikTok, merkezi kısa biçimli görüntü formatının yanı sıra metin tabanlı gönderiler oluşturma özelliğini de yayınladı.

Sosyal medya devinin saldırısı, Twitter veya Threads için yeni bir meydan okuma yerine, kullanıcılara içerik paylaşımı için yeni bir seçenek sunuyor.

KULLANICILARLA SÖYLEŞMEYİ KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN HEDEFLENMİŞTİR

TikTok’un yeni metin gönderilerinin 1.000 karakter sınırı var. Kullanıcılar, diğer özelliklerin yanı sıra bir ses ekleyerek (şarkı parçaları gibi), bir konumu etiketleyerek, yorumları etkinleştirerek ve Düetlere izin vererek metin gönderilerini özelleştirebilir.

Twitter veya Threads’ten farklı olarak özelliğin TikTok’ta metin tabanlı paylaşımlarla konuşmayı kolaylaştırmak için tasarlandığı belirtildi. TikTok gönderileri, takipçilerin yorum yapabileceği Instagram gönderileri olarak işlev görmeye devam ediyor.

VERİMLİLİK ARTIRICI ÖZELLİK

TikTok, uygulamada metin gönderileri “Yaratıcıların fikirlerini paylaşma ve üretkenliklerini ifade etme seçeneklerini genişleten, metin tabanlı içerik oluşturmak için yeni bir biçim”devletler.

Ayrıca Şirket Metin gönderileriyle, TikTok’ta herkes için içerik oluşturmanın sınırlarını genişletiyoruz ve ona yorumlarda, altyazılarda ve videolarda gördüğümüz yazılı üretkenlikte parlaması için özel bir alan sağlıyoruz.”yaptığı açıklamalarda.

ByteDance’in sahibi olduğu uygulama, TikTokers’ın yeni metin özelliği ile bir blog yazısında bahsediliyor. “Fıkralar, şiirler, şarkı sözleri ve TikTok’taki diğer yazılı içerikler”paylaşabileceğini söyledi.

KAYNAK: HABER7

habertaslicay.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu