Haber

Trabzonsporlu stoper Hüseyin Türkmen’in sakatlık kabusu

Trabzonspor’un defans oyuncusu Hüseyin Türkmen sakatlıklar yaşıyor. Başarılı futbolcunun sakatlık sonrası iyileşme ve ritim bulmaya çalıştığı dönemde yaşadığı sakatlıklar kariyerini etkiledi.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray ve Çaykur Rizespor’a üst üste mağlup olan Trabzonspor’da sakatlıklar yaşanıyor. Dün akşam Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın 21. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Hüseyin Türkmen, sezonu noktaladı. Sol aşil tendonunda kopma tespit edilen oyuncunun futbol kariyeri, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle adeta kabusa dönüştü. Savunma oyuncusu, iyileşme döneminde ve oyun dönemlerinde yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahadan uzak kaldı.

Yaralanma kabusu

Bordo-mavili takımın temmuz ayında yurt dışı kampında sakatlanan Hüseyin Türkmen, sezon başında oynanan Antalyaspor, Galatasaray ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarını kaçırmıştı. Kasımpaşa maçında 21 dakika forma giyen ve maç eksiğini tamamlamak için zaman zaman mola vermeye başlayan başarılı oyuncu, 11 Eylül 2023’teki antrenmanda sakatlandı. Son sakatlığının ardından 15 maç kaçıran oyuncu, Antalyaspor maçında 7 dakika, Galatasaray maçında 90 dakika forma giydi, Rizespor maçında ise 21 dakika sahada kaldı.

Kötü şans seni yalnız bırakmaz

2019, 2020, 2021, 2022, 2023 ve 2024 yıllarında sakatlıklar yaşayan oyuncuya şanssızlık yaver gitmedi. 21 Nisan 2019’da Samsun’dan Ordu’ya giderken kaza geçiren Hüseyin Türkmen, yara almadan kurtuldu.

Şu ana kadar yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ligde 47 resmi maçta kadrosunu yalnız bırakan Hüseyin, dün akşam yaşadığı sakatlığın ardından 18 karşılaşmada daha forma giyemeyecek. – TRABZON

aksuajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu