Haber

Volkan Demirel: Hatay’da 100 kişi tanısam yarısını kaybederdim

Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF, Üstün Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve yayıncı kuruluş tarafından düzenlenen yardım kampanyası yayınına Hatay’da deprem yaşayan ve bir futbolcu ile kulüp çalışanını kaybeden Hatayspor’un Teknik Müdürü Volkan Demirel katıldı.

Afet sonrası ilk kez televizyona konuşan Demirel, yaşadıklarını ve bundan sonra yapılması gerekenleri anlattı.

“Öncelikle başsağlığı diliyorum” diyen Volkan Demirel, şöyle devam etti: “Çünkü Hatay’da kaldığım süre boyunca gerçekten 100 kişi tanısam neredeyse yarısını kaybetmiştim. Geride kalanların çoğu da ailesini kaybetmiş. Bu nedenle meslektaşım Taner Savut’un ailesine, oyuncumuz Christian Atsu’ya, kadromuz Suzan’a ve Onur abimize başsağlığı diliyorum. yaşatabildik bu nedenle ailelerinden kendi adıma özür diliyorum bu depremde başsağlığı diliyorum 4’ü yaralı 4’ü yaralı olan arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Enkazın altında 10’u benim takımımdan, 10’u da futbolcu.

‘ACI YETERLİ DEĞİL’

Söyleyecek başka bir şey yok. Bu saatten sonra sözler bir yana, yapılacaklar kalıyor. Eminim Türkiye her yerden yardım ve kucak almıştır, herkes bir şeyler yapmak istemiştir. Ama yeterli değil, ne yazık ki yeterli değil. Oradaki sorunlar şu anda devam ediyor. Onun için bu gecelerin, bu birlikteliğin sadece futbol camiasının değil, Türk bayrağı altındaki herkesin elimizden geldiğince bu kampanyalara destek vermesini rica ediyorum. Çünkü benim yaşadığım süre boyunca herkes beyin sarsıntısı, afet der ama bence bu felaketten önceydi. Bunu yaşayanlar bilir, yaşadığımı biliyorum. O yüzden herkesin sadece bunu bilerek elini vicdanına koyarak hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum.”

haberhacilar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu