Haber

Büyüklerden Başkan İbrahim Sandıkçı’ya dua

Canik Belediye Başkanı ve Millet İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sandıkçı, “Çınar ağaçlarımızın bereketiyle Canik’imiz için çalışmaya devam ediyoruz.”

Canik Belediye Başkanı ve Millet İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sandıkçı, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Huzurevi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanan Canik Belediye Başkanı ve Millet İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sandıkçı, hayır dualarını aldı.

Kararlılıkla ve Çabayla Çalışmaya Devam Edin

Huzurevi sakinleriyle sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinleyen Canik Belediye Başkanı ve Millet İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sandıkçı, “Bilgi ve tecrübeleriyle yanımızda olan değerli büyüklerimizi ziyaret ederek dualarını aldık. Çınarlarımızın bereketiyle Canik’imiz için çalışmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızı kararlılıkla ve gayretle sürdürürken büyüklerimizin bize desteklerini görmek bizim için çok değerli. Canik’te 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman büyüklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bizleri ilgi ve sevgiyle karşılayan tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum. “Allah büyük çınarlarımıza sağlıklı, güzel ömürler versin” dedi. Canik Belediye Başkanı ve Millet İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Canik’teki özel engelli ve yaşlı bakım evini ziyaret etti.

Canik Belediye Başkanı ve Millet İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sandıkçı’ya ziyaretinde Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü ve Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hakan Zeren eşlik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu