Haber

İstanbul Valiliği: CHP seçim bürosuna düzenlenen saldırıyla ilgili zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor

Ataşehir’deki CHP seçim bürosuna gece saatlerinde bir grup kişi saldırdı. Sprey boyalarla camlara yazı yazan bir grup, ofisin önünde asılı olan bayrakları kesti. Kuru ateşli tabancayla ateş eden zanlılar kaçarken, İstanbul Valiliği zanlıların yakalanması için çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

Olay, gece saatlerinde Örnek Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerindeki CHP Örnek Mahallesi Seçim Bürosu’nda meydana geldi. Seçim bürosuna gelen kalabalık, sprey boyalarla camlara yazı yazdıktan sonra, büro önünde asılı olan parti bayraklarını yırttı. Şüpheliler, kurusıkı tabancayı ateşledikten sonra olay yerinden kaçtı.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Ataşehir ilçesi Örnek Mahallesi’ndeki CHP Seçim İrtibat Bürosu önündeki parti pankartlarının kesildiği, camlara yazı yazıldığı ve havaya tabancayla ateş edildiği bildirildi. bugün saat 01.00 sıralarında parti pankartlarının kesilmesi ve camlara yazı yazılmasına karıştığı, plakasız motosikletli 2 zanlının da havaya ateş ederek olay yerinden kaçtığı belirlendi.3 boş kovan bulundu Olay yerine sevk edilirken, zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, saldırıyı sosyal medya hesabından duyurdu. Kaftancıoğlu yaptığı paylaşımda, “Ataşehir Örnek Mah’ta bulunan temsilciliğimize saldırıp yerle bir eden iktidardakilerin siyasi anlayış ve kaygılarıdır. Sözlerini kullanmıştır. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu