Yaşam

Kara para aklama suçundan gözaltına alınan Bahar-Nihal Candan kardeşlerin evinde arama yapıldı.

Yıllar önce katıldıkları moda yarışmalarıyla ünlenen, daha sonra gösterişli hayatlarıyla adından söz ettiren Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama suçundan gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan kardeşlerin evlerine girme anları ve arama sahneleri yayımlandı.

ARAÇ SATILACAĞINI SÖYLEYEN 10 MİLYON LİRA TOPLADILAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, devlet kurumlarından açılan ihalelerle ucuz araç sattıklarını iddia eden şüphelilerin, ağlarına düştükleri kişilere ucuz araç satarak güven kazandıklarını, bu sistem üzerinden araç talebi alarak para topladıklarını belirledi. . 13 kişiden yaklaşık 10 milyon lira toplayan şüphelilerin, ihalede yaşanan sorun nedeniyle mağdurlara para iadesi yapmadığı ve araçları teslim etmediği belirlendi.

NİHAL VE BAHAR CANDAN’IN ÖRGÜTÜN PARALARINI AKLADIĞI TESPİT EDİLDİ

Teknik ve fiziki takip sonucunda 3 Mayıs’ta 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Aralarında çete lideri ve eski polis memuru Onur Apaydın’ın da bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı. Polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken, katıldıkları bir moda programıyla isimlerini geniş kitlelere duyuran Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin, söz konusu çetenin paralarını akladıkları belirlendi.

Nihal Candan kardeşlerin evinde arama yapıldı” order=”intrinsic” width=”640″ height=”429″>

GÖZALTINA ALINDILAR

Bunun üzerine ekipler, isimlerini Gülnihal Çiçek olarak değiştiren Nihal Candan, Aleysa Bahar Candan ve Hacı İsrafil Sağlam’a bu sabah operasyon düzenledi. Operasyonda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Candan kardeşler işlemleri yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu