Haber

Marek Hamsik gözyaşları içinde veda etti

Futbol kariyerini Trabzonspor’da noktalama kararı alan Marek Hamsik, bordo mavili formayla son kez Akyazı’da taraftarın önünde sahaya çıktı. Slovak yıldızı son kez izlemek isteyenler tribünde yerini aldı. Geçen yıl Trabzonspor forması ile kariyerinin ilk ve tek şampiyonluğunu kazanan Marek Hamsik, Trabzon’da çıktığı son maçta duygusal anlar yaşadı.

Hamsik, takım kaptanı olarak son iç saha maçını oynadı. Maç öncesi Hamsik’i alkışlayan bordo mavili taraftarlar, maç boyunca oyuncuya tezahürat yaptı. Grubunun ikinci golünü de penaltıdan kaydeden Hamsik, gol sevinci sırasında gözyaşlarını tutamadı.

61. dakikada yerini Abdülkadir’e bırakan Hamsik, taraftarların alkışları eşliğinde arenadan ayrıldı. Tribünlerden selam ve alkışlar alan Slovak oyuncu, grup arkadaşları ve teknik direktör Nenad Bjelica ile kucaklaştı. Yıldız oyuncu duygulanarak kaptanlık bandını Abdülkadir’e teslim etti.

GÖZYAŞI İLE KIRILMAK

Karşılaşmanın sonunda takım arkadaşlarıyla galibiyet sevinci yaşayan Hamsik, taraftarlara sahadan 3’er atış yaptırdı. Takım arkadaşları tarafından havaya kaldırılarak tribüne çıkan ve taraftarları selamlayan oyuncu, gördüğü sevgi karşısında duygulandı. Takım arkadaşlarının ortasından geçerek alkışlarla sahaya çıkan Hamsik, Akyazı’yı gözyaşları içinde uğurladı. (HABER MERKEZİ)

malazgirt-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu